Te Wa Riesling este o invitație la povestit: amintiri faine, momente memorabile și planuri de viitor. Povești dulci-acrișoare cu arome de vară și livadă de mere verzi. Primavara 2019 bună și moderată, cu ploi regulate, au avut impact pozitiv asupra perioadei de înflorire și dezvoltării ulterioare a strugurilor. Culesul petrecut devreme, la începutul lui septembrie ne-a ajutat să menținem intensitatea aromatică și aciditatea la nivel înalt, două momente cheie, vitale pentru un Riesling bun, care rapid se micșorau după o vară aridă și uscată. Pentru un mai bun profil calitativ al vinului, încărcătură a fost limitata pana la 8 tone/ha. Recolta s-a înfăptuit manual și selectiv în lăzi de 15 kg. Înainte de a fi procesați, strugurii au fost refrigerați până la temperatura de 0 – +3 grade, pentru a fi evitat orice proces spontan, necontrolat tehnologic. Plus, a avut loc un proces de microconcentrare a compoziției bobiței, astfel am mărit cantitatea precursorilor aromatici în vinul ulterior. Fermentarea a decurs în vase din inox, la temperaturi scazute și a durat un timp mai îndelungat, ceea ce ne-a permis să păstrăm aromele și prospețimea vinului, iar maturarea pe stratul subțire de sediment fin de drojdii (sur lie) timp de 5 luni, a catifelat și armonizat gustul.