Livrare GRATUITA și în aceeași ZI!

Crama Basilescu Basilescu Golem Roșu

100,00 Lei
Stoc epuizat
Cod Produs: C126 Ai nevoie de ajutor? 0763234809
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Colecția Golem este dedicată creației, atât cea naturală, cât și cea născută din mâna omului. Vinurile ce compun această colecţie sunt deosebite deoarece sunt realizate exclusiv din cei mai calitativi struguri care cresc în podgorille Basilescu, culeși manual pentru a-şi păstra savoarea intactă. Basilescu Golem Roșu este o contopire a cinci vinuri excepționale, realizate din trei soiuri diferite: Cabernet Sauvignon, Fetească Neagră și Merlot. Mai mult decât atât, două dintre aceste vinuri sunt învechite timp de 6 luni în butoaie de stejar românesc și francez, tocmai pentru a sigila aroma deosebită. Rezultatul este fabulos şi descrie o contopirea a trei arome într-un singur buchet ce dezvăluie tonuri de cacao și prune uscate, subliniate fin de accente condimentate. Observăm, de asemenea, tușe vegetale, de ierburi, precum și tabac delicat. Profilul complet al acestui vin nu poate fi descoperit decât lăsându-l să se odihnească aproximativ o oră într-un decantor, pentru ca apoi să surprindă cu un joc de arome ce se dezvăluie timp de 3-4 ore. 

Cabernet Sauvignon, Merlot, Fetească Neagră

Notele degustării: 

  • Nas: note delicioase de ciocolată și cacao, aromate de fructe de pădure și prune uscate, care lasă locul tușelor vegetale.
  • Gust: savoarea acestui vin constă în accentele condimentate, oferite de către piperul negru, cuișoare, scorțișoară și tonuri de tabac.
  • Culoare:  roșu-vișiniu.
Savurați acest cupaj alături de file de vită la tigaie, prepeliţe la cuptor cu un sos de vin roşu, friptură de căprioară condimentată, acoperită cu sos de fructe de pădure, sau branzeturi cu mucegai (brie, camembert, roquefort).

Țară: România

Regiune viticolă: MUNTENIA - D.O.C. - C.M.D. Dealu Mare - Urlați

Brand: Crama Basilescu

Struguri: Fetească Neagră, Merlot, Cabernet Sauvignon

Stil: Sec

An: 2013

Alcool: 14.9%

Temperatura de servire:: +16 ... +18 ºC

Volum: 750 ml

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!