Strugurii din soiul Cabernet Sauvignon își ating maturitatea ceva mai lent și sunt, de obicei, ultimii recoltați din viile noastre. Cabernet Sauvignon din gama Premium este produs dintr-o recoltă de maximum 8 tone pe hectar. În timpul recoltării manuale sunt selectați doar cei mai sănătoși ciorchini. Strugurii sunt lăsați apoi să fermenteze de la 15 până la 25 zile în tancuri de inox cu recirculare. După finalizarea procesului de fermentație, 30% din vin este învechit timp de 6 luni în baricuri noi de stejar american pentru a dezvolta buchetul de arome și a căpăta complexitate.
Cabernet Sauvignon 100%
Notele degustării:
Nas: arome intense de măsline negre, condimente fine și coacăze, cu o frumoasă notă de stejar ars.
Gust: plin, robust și complex, cu taninuri ferme caracteristice soiului, ce scot în evidență aromele de fructe roșii, ciocolată neagră și notele de vanilie, stejar și tabac în postgust.
Culoare: rubiniu închis.
Culinar, vinul se potriveşte cu fripturi, carne de vită și cheersburgeri.
Țară:
România
Regiune viticolă:
MUNTENIA - D.O.C. - C.M.D. Dealu Mare
Brand:
Budureasca
Struguri:
Cabernet Sauvignon
Stil:
Sec
Alcool:
14.0%
Temperatura de servire::
+16 ... +18 ºC
Volum:
750 ml
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.