Vinificația soiurilor pentru toate gamele S.E.R.V.E este realizată cu atenție, experiență și aparatură modernă. Alături de procesul de fermentare și cupajare, vinurile sunt maturate în vase de inox sau în baricuri din stejar, care desăvârșesc aromele și oferă cele mai savuroase degustări. Vinul este obţinut din struguri culeși manual la maturitate deplină din plantații cu expunere sudică şi vinificat clasic în vase de beton, fiind apoi maturat în baricuri din stejar francez pe o perioadă de 8 luni. Potențial de învechire la sticlă de 8 până la 10 ani.
Fetească Neagră 100%
Notele degustării:
Nas:nuanţe bogate de coacăze negre, vişine, mure, afine, stafide şi scorţişoară.
Gust: fructele negre, murele, afinele și prunele coapte stau persistent pe papile, alături de tanini fini, dar puternici ce dau un final lung și astringent.
Culoare: roșu intens cu reflexii violacee.
Un vin pentru preparate consistente din miel la cuptor, gulaș austriac cu carne de vită și brânzeturi tari.